Reünie JFK 2018

Zie ook onze Facebook pagina: "Kindcentrum Belfort"

Reunie 501 logoUpdate Reünie JFK school m.b.t aanmelden! Lees onderstaande tekst goed door:

GROTE REÜNIE BIJEENKOMST JF KENNEDYSCHOOL
ZATERDAG 15 SEPTEMBER 2018.

Het gebouw van de John F Kennedyschool staat aan de vooravond van een ingrijpende verbouwing.
Daarnaast bestaat de school dit jaar 50 + 1 jaar.
Aanleiding genoeg voor de organisatie van een grote reünie voor alle oud-leerkrachten, oud-leerlingen die de leeftijd van 18 jaar bereikt hebben, oud-leden van schoolbestuur, schoolcommissie, schoolraad, oud-leden van de oudervereniging en MR en alle oud-vrijwilligers.
Deelnemers aan deze reünie kunnen zaterdag 15 september a.s. vanaf 18.30 uur nog één keer het gebouw 'in huidige staat' bezoeken en ter plekke herinneringen ophalen. Aansluitend worden de deelnemers om 20.00 uur verwacht in gemeenschapshuis 't Atrium aan de Aureliushof 160 in Daalhof voor een gezellige feestavond, die tot ongeveer 23.30 uur zal duren.
Bij binnenkomst in 't Atrium wordt u welkom geheten met een glas 'bubbels' en ontvangt u 2 consumptiepenningen; in de loop van de avond zullen hapjes geserveerd worden. Pinnen is deze avond in het Atrium niet mogelijk!
Voor deze reünie zijn maximaal 750 kaarten te vergeven .....vol is vol !
Het bezoeken van deze reünie bijeenkomst is alleen mogelijke op vertoon van een entreekaart.
Voor deelname aan deze reünie kunt u zich aanmelden op het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met toevoeging van voor- en achternaam, volledig adres en geboortedatum.
Uw aanmelding is definitief na overmaken van € 10,- op rekeningnummer NL 46 INGB 0663417112, ovv 'reünie jfk' en toevoeging van voor- en achternaam. Kaarten zijn ook op school verkrijgbaar bij de administratie met ingang van 20 augustus tussen 8.00 uur en 16.00 uur.
Begin september 2018 kunt u het entreebewijs verwachten.
Eventuele vragen over deze reünie kunt u per e-mail stellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We hopen op een gezellige avond met een grote opkomst van 'oud-Kennedy-mensen'. Gelieve dit bericht te delen op FB.

Namens de werkgroep
"JFK 50+1 jaar"